Trouwen en de Kompaszaal

De Kompaszaal is uitermate geschikt voor het vieren van uw bruiloft. Dit kan variëren van ceremonie tot bruiloftsfeest en alles wat daar tussen in zit. Naast de geschiktheid is de Kompaszaal ook gewoon een geweldige monumentale trouwlocatie aan het water met een unieke sfeer en uitstraling.

Niet geheel onbelangrijk, de Kompaszaal is een officiële trouwlocatie in Amsterdam Oost. Wat inhoudt dat u daadwerkelijk in de Kompaszaal kan trouwen en dat de Ambtenaar van burgerlijke stand naar u toe komt.

Daarnaast, zoals gezegd, is de Kompaszaal ook de plek voor de huwelijksreceptie, het bruiloftsdiner (sitting dinner, buffet, walking dinner, bbq, ect) en natuurlijk niet te vergeten het trouwfeest.

Klik hier voor enkele Menu voorstellen.

De Kompaszaal is op zich zelf al zo’n mooie en unieke locatie waardoor verdere versiering eigenlijk niet meer nodig is. Het aankleden van de ruimte met mooie bloemen en ballonnen in uw bruidskleur is veelal voldoende om het geheel af te maken.

Klik hier voor informatie aangaande bruiloften in de Kompaszaal.

Bruidstaarten

Voor de bruidstaarten hebben wij een mooie en succesvolle samenwerking met meester patissier Joey Mercuur uit Amersfoort. Zijn creaties blinken uit in presentatie en smaak en je kan geheel vrijblijvend een afspraak met hem maken voor meer informatie.