Vacature (chef)kok


Grand Café-restaurant de Kompaszaal zit in de voormalige aankomst en vertrekruimte van de KNSM. In deze prachtige monumentale jaren 50 ruimte hebben we de afgelopen 13 jaar een plek opgebouwd waar de buurt terecht kan voor lunch, borrel of diner, waar verschillende dans avonden plaatsvinden en welke je af kunt huren voor je bruiloft, verjaardagsfeest of zakelijk event. Partijen draaien we van 50-400 personen. Kortom, een dynamische plek om te werken! In een hecht, gezellig team.

Onze keuken is mediterraan georiënteerd in de ruime zin van het woord met een voorliefde voor vegetarische gerechten. Ons doel is om zoveel mogelijk zelf te maken en zo min mogelijk uit potjes en pakjes te gebruiken/bereiden. De Kompaszaal is geopend voor lunch van wo-zo en voor diner van don-zon.

Wij zoeken per direct:

(Chef)kok (30 uur per week)

Werkzaamheden:

  • Zelfstandig mice en place maken en uitvoering geven aan lunch en/of diner;
  • Creatieve culinaire invulling geven aan de menukaart;
  • Bijhouden en invullen van de hcccp lijsten en zorgdragen voor de hygiëne in de keuken;
  • Contacten onderhouden met leveranciers en bestellingen doen;
  • Kwaliteitscontrole uitvoeren op producten en diensten vanuit de keuken;
  • Partijen culinair voorbereiden en uitvoeren;
  • Zorgdragen voor goede communicatie tussen de keuken en de bediening.

Jouw profiel:

Wij vragen van jou een optimistische werkinstelling en zin om uitdagingen aan te gaan. Vakbekwaamheid en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Een aantal jaar werkervaring als zelfstandig werkend kok is een vereiste en als chef een pré. Alle onderdelen in de keuken van koud tot warm, van zoet tot hartig, van voor- tot nagerecht heb je onder de knie en kan je indien nodig zelfstandig combineren tijdens je dienst. Mbo4 is het minimale opleidingsniveau, hoger is een pré.

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende werkomgeving met veel zelfstandigheid en culinaire vrijheid. Daarnaast kom je in een leuk en gezellig team te werken waar de eigenaren ook direct bij betrokken zijn.
Je salaris is marktconform en cao gerelateerd. Eventuele reiskosten worden vergoed.

Heb je interesse in deze leuke baan? Mail dan jouw CV en motivatiebrief voor 20 januari naar
info@kompaszaal.nl tav Diederik Janssen.