Referenties

Hugo Niesing

Veel dank Kompaszaal!
Voor alles voor de 2e Europese conferentie ‘Electric Vehicles 4 the Renewable City’
De service, de logistieke en technische organisatie, het heerlijke eten en drinken, de sfeer, de locatie en alle hulpvolle en vriendelijke collega’s!

10, 11 & 12 mei, onafgebroken hebben 170 deelnemers genoten van jullie.
Dit vraagt zeker om herhaling.

Dank namens Resourcefully, de Hogeschool van Amsterdam en het Europese project SEEV4-City.

Sanne Deurloo en Martin Kramer

Wij hadden een fantastisch feest in de Kompaszaal. Het is een prachtige zaal met een heel fijn terras. De zaal kan op veel manieren gebruikt worden zodat hij geschikt is voor kleinere en grotere gezelschappen. Wij hadden een lekkere band om op te dansen, een knutselhoek voor kinderen en plek om rustig te praten en dat combineerde uitstekend.
Diederik dacht bovendien prettig mee bij de voorbereiding van het feest en is heel flexibel, zodat we het feest konden inrichten zoals wij dat graag wilden. Wij bouwen hier zeker nog wel eens een feestje!

Benjamin en Farida

Ons huwelijksfeest op 9 september was een groot succes, mede door de soepele samenwerking met de mensen van de Kompaszaal. Met de zaaleigenaar verliep het contact heel prettig. Informeel overleg was altijd mogelijk.

Het mooie aan de Kompaszaal is overigens niet alleen de sfeervolle zaal zelf, maar ook het terras met het weidse uitzicht en de verzorgde entree. Gasten die het feestgedruis in de zaal willen ontvluchten, kunnen zich gemakkelijk elders verpozen.

Martijn Janssen

Het was een top avond! Heerlijk gegeten, goede en aardige bediening en het feest was te gek. Zeker een aanrader! Wij hebben het naar ons zin gehad.

Eva en Sjoerd

We hebben een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Diederik!
Hij heeft super goed meegedacht in de voorbereidingen en alles is op de avond op rolletjes verlopen.

De DJ kreeg iedereen super snel aan het dansen tot in de late uurtjes.

De Kompaszaal is daarnaast super sfeervol.
Bedankt!

Eduard kortbeek

Altijd een fijne keuken en fijne bediening.
Gewoon lekker en relaxed.
In een ambiance van 50 en 60 jaren.