Referenties

Eva en Sjoerd

We hebben een fantastisch huwelijksfeest gehad mede dankzij Diederik!
Hij heeft super goed meegedacht in de voorbereidingen en alles is op de avond op rolletjes verlopen.

De DJ kreeg iedereen super snel aan het dansen tot in de late uurtjes.

De Kompaszaal is daarnaast super sfeervol.
Bedankt!

Amélie

We got married in De Kompaszaal in September 2019. The location is very big (and yet quite affordable for Amsterdam!), there are many possibilities and you can easily have the ceremony, reception, dinner and party all in there! We went with our own caterer but we had really good wines from the venue; also the party was terrific with DJ Diederik! We were really overjoyed with how everything went and we would absolutely recommend De Kompaszaal as a wedding venue. Thank you again for everything!

Sanne Deurloo en Martin Kramer

Wij hadden een fantastisch feest in de Kompaszaal. Het is een prachtige zaal met een heel fijn terras. De zaal kan op veel manieren gebruikt worden zodat hij geschikt is voor kleinere en grotere gezelschappen. Wij hadden een lekkere band om op te dansen, een knutselhoek voor kinderen en plek om rustig te praten en dat combineerde uitstekend.
Diederik dacht bovendien prettig mee bij de voorbereiding van het feest en is heel flexibel, zodat we het feest konden inrichten zoals wij dat graag wilden. Wij bouwen hier zeker nog wel eens een feestje!

Peter Raar

De Kompaszaal is een uitstekende locatie om een feest te organiseren. De ruimte is prachtig, de medewerkers zeer behulpzaam en het eten (3 gangen diner) werd door onze gasten als uitstekend beoordeeld. Kortom, we zijn zeer tevreden met de Kompaszaal, een aanrader!

Pien & Eddy

Beste Diederick en collega’s,

Ik zit hier nog enorm na te genieten van het feest van gisteren. En daarom deze mail. Ik wil jullie hartelijk danken voor het volgende:

  • Diederick, jij hebt al zo goed mee gedacht in het begin en jij gaf ons het gevoel dat alles kon en dat was echt zo
  • De mensen achter de bar, jullie bleven maar vrolijk en zo professioneel ons allemaal bedienen en helpen.
  • De aankleding was zo mooi, het zag er geweldig uit, iedereen zei daar wat van
  • De sfeer was fantastisch

En ik voel me een zeer rijk mens met al die mensen om ons heen.

Jullie waren in een woord zo gastvrij, dank daarvoor mede namens Eddy,

Hugo Niesing

Veel dank Kompaszaal!
Voor alles voor de 2e Europese conferentie ‘Electric Vehicles 4 the Renewable City’
De service, de logistieke en technische organisatie, het heerlijke eten en drinken, de sfeer, de locatie en alle hulpvolle en vriendelijke collega’s!

10, 11 & 12 mei, onafgebroken hebben 170 deelnemers genoten van jullie.
Dit vraagt zeker om herhaling.

Dank namens Resourcefully, de Hogeschool van Amsterdam en het Europese project SEEV4-City.

Martijn Janssen

Het was een top avond! Heerlijk gegeten, goede en aardige bediening en het feest was te gek. Zeker een aanrader! Wij hebben het naar ons zin gehad.

Lustrumcommissie Diogenes

De lustrumcommissie VVE Diogenes willen jullie (en dan met name Diederik en Marije) hartelijk danken voor de perfecte organisatie van ons 25 jarig jubileum feest in de Kompaszaal. Zowel de voorbereiding als de uitvoering was uitstekend geregeld. Niets was te veel en alles was mogelijk. We hebben genoten van de gastvrijheid en het heerlijke buffet.
Mede namens jullie kunnen wij terugkijken op een geweldig leuke dag.

Dank daarvoor

Eduard kortbeek

Altijd een fijne keuken en fijne bediening.
Gewoon lekker en relaxed.
In een ambiance van 50 en 60 jaren.

Benjamin en Farida

Ons huwelijksfeest op 9 september was een groot succes, mede door de soepele samenwerking met de mensen van de Kompaszaal. Met de zaaleigenaar verliep het contact heel prettig. Informeel overleg was altijd mogelijk.

Het mooie aan de Kompaszaal is overigens niet alleen de sfeervolle zaal zelf, maar ook het terras met het weidse uitzicht en de verzorgde entree. Gasten die het feestgedruis in de zaal willen ontvluchten, kunnen zich gemakkelijk elders verpozen.