Home

De Kompaszaal is een grand café/restaurant gevestigd in de historische (jaren vijftig!) aankomst- en vertrekhal van de voormalige K.N.S.M. U kunt er vier dagen in de week terecht voor lunch, (alleen op zondag vanaf 12.00) borrel, of diner vanaf 16.00 uur. Super uitzicht vanaf 1 hoog over het IJ, wireless internet, en high tea op zondag van 12.00-16.00. Het terras is al betiteld als 1 van de mooiste van Amsterdam met zon tot zons ondergang.

Swingen op vrijdag

Elke vrijdag swingen met SOOP oftewel jaren 50 swing jazz en met regelmatig een Bigband , Tangosalon op de 3e zondag en vanaf januari elke 3e zaterdag van de maand onze Salsa Dance Night Zie de agenda voor meer informatie.

Dance

Groepen

GROEPEN

De Kompaszaal is zeer geschikt voor grotere gezelschappen, vergadering, borrel en/of feestje. Ook kan de Kompaszaal in z´n geheel gehuurd worden voor culturele manifestaties, congressen en recepties, inclusief catering op maat (referenties en foto´s).

Trouwen

Trouwen en de Kompaszaal

De Kompaszaal is uitermate geschikt voor het vieren van uw bruiloft. Dit kan variëren van ceremonie tot bruiloftsfeest en alles wat daar tussen in zit. Naast de geschiktheid is de Kompaszaal ook gewoon een geweldige monumentale trouwlocatie aan het water met een unieke sfeer en uitstraling.

Huren

De Kompaszaal huren

De Kompaszaal is voor grote evenementen eventueel te huur in combinatie met de Bagagehal van Loods 6, hiervoor maken wij graag een offerte.

Foto’s

 

Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 16:00 tot 24:00 en  zondag van 12:00 tot 24:00.
Maandag, dinsdag  en woensdag gesloten.

Reserveren op 020-4199596, voor verdere informatie mail info@kompaszaal.nl.

Kompaszaal
KNSM-Laan 311
1019 LE Amsterdam
020-4199596
info@kompaszaal.nl

welkom in de kompaszaal

welkom in de kompaszaal